Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι δύο που «παίζουν» για αντι-Κώτσιρας
Απρόοπτο με Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει πρόβλημα στον στον ορθό μηριαίο.
Χωρίς τον 29χρονο μπακ θα αγωνιστεί όπως φαίνεται το «τριφύλλι» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (17/9, 21:30) για την 5η αγωνιστική της Super League.
Ο Γιάννης Κώτσιρας ακολούθησε θεραπεία την Τρίτη λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο (πιθανόν πρόκειται για τράβηγμα) και πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να πάρει μέρος στην προσεχή αναμέτρηση.
Σε αυτήν την περίπτωση πιθανότερος αντικαταστάτης του θα είναι ο Φακούντο Σάντσες, ενώ δεν είναι απίθανό να δούμε και τον πιτσιρικά Γιώργο Βαγιαννίδη.
Από εκεί και πέρα Μπερνάρ και Μπαρτ Σένκεφελντ είναι απόλυτα έτοιμοι και μένει να φανεί πόσο χρόνο θα πάρουν.
Παναθηναϊκός: Στην Εθνική Σλοβενίας Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν
Ο Παναθηναϊκός έχει… αντιπροσώπους στην Εθνική ομάδα της Σλοβενίας!
Ο προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας, Ματίας Κεκ, συμπεριέλαβε στις κλήσεις για τα ματς με Νορβηγία και Σουηδία για το Nations League τους Σπόραρ, Βέρμπιτς, Κούρτιτς και Τσέριν.
Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε με την απόκτηση τριών διεθνών Σλοβένων την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Ο λόγος φυσικά για τους Άντραζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.
Ο προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας, Ματίας Κεκ, στις κλήσεις για τις επικέιμενες αναμετρήσεις του Nations League συμπεριέλαβε και τους τρεις ποδοσφαιριστές.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Αταμάν στη Βαλένθια - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο
- Παπαθεοδώρου: «Δεν συμφωνώ ότι θα είναι έγκλημα αν φύγει ο Μπενίτεθ» (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Χρειάζεται... διερεύνηση - Κάτι τους είπε ο Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Τζέιλεν Χορντ - Το ποσό του buy-out»
- Καυστική Θύρα 13: «Θα τα θυμόμαστε όλα αυτά...» (pic)