Παναθηναϊκός: Ανατροπή, δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή!

«Δεν τρελαίνεται να τον πουλήσει στον Παναθηναϊκό, αλλά...»

Σε άλλες περιπτώσεις φαίνεται ότι στρέφεται ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής, καθώς οι πιθανότητες απόκτησης του Γιάκομπ Κρίστενσεν από τη Νόρτζελαντ έχουν μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάοος Νικολογιάννης.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του σταθμού, ο σύλλογος στον οποίο ανήκει ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, είναι αρνητικός να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αδύνατον να τον αντικαταστήσει, αφού στη Δανία δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν μεταγραφές.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, το «τριφύλλι» στρέφεται στις επόμενες λύσεις που έχει ξεχωρίσει και σε αυτές περιλαμβάνεται ο Τζόναθαν Οσόριο.

Πρόκειται για τον 30χρονο Καναδό χαφ, που αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα του Τορόντο και τη φετινή σεζόν έχει 22 συμμετοχές, με εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη, στη λίστα υπάρχει ακόμα ένα όνομα το οποίο δεν έχει διαρρεύσει, αλλά εξετάζεται ως πιθανή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News