Bolavip Columbia: «Πιθανός προορισμός του Χάμες Ροντρίγκες ο Παναθηναϊκός»

Βόμβα: «Θετικός για Παναθηναϊκό ο Χάμες Ροντρίγκες»

Στην Κολομβία αναφέρουν τον Παναθηναϊκό ως πιθανό προορισμό του Χάμες Ροντρίγκες.

Όπως γράφει το Bolavip Columbia, ο Ροντρίγκες δεν αισθάνεται πλέον άνετα στην Αλ Ραγιάν. Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι χρειάστηκε τη συνοδεία της ασφάλειας για να αποχωρήσει από το γήπεδο μέσω αποδοκιμασιών από τους οπαδούς.

Ο δημοσιογράφος Γκιγιέρμο Αράνγκο είπε στο ραδιόφωνο JCN και στην εκπομπή La Jugada πως ο Ροντρίγκες ενδιαφέρεται να μετακομίσει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, «μια παραδοσιακή δύναμη της χώρας», ενώ – όπως λέγεται – κρατάει στα χέρια του πρόταση.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως αυτή θα είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του Ροντρίγκες να ξεκολλήσει από το αδιέξοδο του Κατάρ και να πάρει το εισιτήριο της επιστροφής στην Ευρώπη μέσω της… Ελλάδας, «που ανά καιρούς αγγίζει το δεύτερο επίπεδο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό ανήκει ο καλός φίλος του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή, Μπερνάρ Ντουάρτε, με τον οποίο συνυπήρξαν το 2020 στην Έβερτον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News