Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς με στόχος να κάνει το 4 στα 4.

Οι Πράσινοι έχουν την μεγάλη απουσία του Χουάνκαρ ενώ και στα μετόπισθεν υπάρχουν ερωτηματικά για το ποιους θα επιλέξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς οι Μάγκνουσον και Σένκεφελντ είναι έτοιμοι αλλά χωρίς αγωνιστικό ρυθμό.

Με σύμμαχο την προϊστορία, την ομοιογένεια και το κόσμο του το Τριφύλλι θα ψάξει το τρίποντο με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στους ανταγωνιστές του ότι φέτος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ κατεβαίνει στη Λεωφόρο με πολλά ερωτηματικά σε ότι αφορά την διάταξη και τους παίκτες και έχει ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα καθώς σε ενδεχόμενη ήττα θα μείνει στο -6 από τους Πράσινους.

Μοναδική απουσία για τους κιτρινόμαυρους είναι αυτή του Τσούμπερ ο οποίος είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Οι αποστολές

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Γκάνεα, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ, Σπόραρ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γκαρσία, Αραούχο.

Διαιτητής: Καμπάκοφ (Βουλγαρία).

Βοηθοί: Μαργκαρίτοφ (Βουλγαρία), Βάλκοφ (Βουλγαρία).

Τέταρτος διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών).

VAR: Στογιάνοφ (Βουλγαρία).

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Exit mobile version