Παναθηναϊκός: Οι ομιλίες Αλόνσο με τους παίκτες και όσα ζήτησε

Ο Ντιέγκο Αλόνσο συνεχίζει να δουλεύει σκληρά προκειμένου να βελτιώσει την ομάδα του και να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα στο γήπεδο.

Άρης Γάτας: «Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Λανς - Αυτό μου είπε ο Μάγκνουσον» (vid)

Ο Παναθηναϊκός προβληματίζει γενικότερα με την εικόνα του και ο Ντιέγκο Αλόνσο προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή, η οποία θα οδηγήσει την ομάδα σε καλύτερες εμφανίσεις, οι οποίες θα της δώσουν νίκες.

Συγκεκριμένα ο Ουρουγουανός τεχνικός δουλεύει συνεχώς με τους παίκτες του και ζητάει απ’ αυτούς συγκεκριμένα πράγματα, προκειμένου να περάσει την τακτική του, την οποία ακόμα δεν έχουμε δει στον αγωνιστικό χώρο.

Από εκεί και πέρα ο Αλόνσο σε ομιλίες του προς τους παίκτες και σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» έχει ζητήσει περισσότερο αλτρουισμό απ’ αυτούς, καθώς έχει διαπιστώσει πως σε ορισμένες φάσεις πήγαν να κάνουν το κάτι παραπάνω αντί να δώσουν μια πάσα που ήταν πιο εύκολη και σωστή.

Τέλος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζητάει και καλύτερη ανασταλτική λειτουργία από τους παίκτες του, καθώς ορισμένες φορές έχει δει ορισμένα κενά, τα οποία δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr