Νοκ άουτ σήμερα Μπράουν και Λεσόρ - Τα δεδομένα ενόψει Σούπερ Καπ για τον Παναθηναϊκό

Ματίας Λεσόρ και Λορέντζο Μπράουν δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι με την Παρτιζάν. Τι ισχύει με τους τραυματίες.

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Ο «κρυφός άσσος» στο μανίκι ονόματι Λεσόρ!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει απόψε (21/9, 22:00, ΕΡΤ3) την Παρτιζάν Βελιγραδίου για το ιστορικό 6ο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, το οποίο θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Από πλευράς των «πρασίνων», δεν θα αγωνιστούν πιθανότατα οι Ματίας Λεσόρ (διάστρεμμα πρώτου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημικη), Λορέντζο Μπράουν (έχει μια φλεγμονή δεξιού άκρου ποδός) και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (θλάση), που έχασαν και το φιλικό με τη Μακάμπι.

Μάλιστα, ο Λορέντζο Μπράουν δεν θα ταξιδέψει ούτε στην Κωνσταντινούπολη για τα φιλικά με Γαλατασαράι (23/9) και Αναντολού Εφές (24/9), ενώ ανοικτό παραμένει του Λεσόρ.

Ωστόσο, εκείνο που… καίει περισσότερο τους πράσινους, είναι το Σούπερ Καπ της Ρόδου (28-29/9), όπου είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσουν το τρόπαιο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, τόσο ο Ματίας Λεσόρ, όσο και ο Λορέντζο Μπράουν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr