Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Το σενάριο με Αϊτόρ και ο Μπερνάρ

Αϊτόρ: «Καλή αρχή της σεζόν, ομάδα. ΠΑΜΕ!»

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι θέλουν να κάνουν το 4 στα 4 και να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές με μοναδικό ερώτημα να παραμένει ο Χουάνκαρ ο οποίος πάντως όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος.

Το σύστημα που δείχνει να καταλήγει ο Σέρβος προπονητής είναι το 4-2-3-1 το οποίο και θα μονιμοποιηθεί μόλις ο Μπερνάρ φτάσει στο 100%.

Ο Βραζιλιάνος προπονείται κανονικά με την ομάδα εδώ και δύο μέρες και θα είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, υπάρχουν δύο ερωτηματικά. Ένα στο κέντρο της άμυνας και ένα στη μεσαία γραμμή.

Το ερώτημα στην άμυνα είναι το αν ο Γιοβάνοβιτς χρησιμοποιήσει τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον μαζί. Ο Μάγκνουσον προπονείται κανονικά από την προηγούμενη βδομάδα και θα είναι στο αρχικό σχήμα ενώ ο Σένκεφελντ επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη μετά από ένα μήνα απραξίας.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού θα αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα ή την θέση του θα πάρει ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Στο χώρο του κέντρου όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστούν οι Πέρεθ, Τσέριν και Αϊτόρ σε ρόλο δεκαριού ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Παλάσιος, Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Ο Αϊτόρ πήγε πολύ καλά σε αυτή την θέση στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και ο προπονητής του έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτόν.

Φυσικά, μιλάμε για ένα παίκτη πολυεργαλείο με πολλές αρετές όπου λύνει τα χέρια του προπονητή καθώς μπορεί να παίξει εξαιρετικά όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Exit mobile version