Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Πρίγιοβιτς!

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Πρίγιοβιτς!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει κάνει την εμφάνιση του στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ως μια πολύ καλή περίπτωση επιθετικού που ψάχνει η ομάδα.

Το Τριφύλλι δεδομένα θα αποκτήσει επιθετικό όμως το σενάριο για τον Σέρβο φαντάζει δύσκολο.

Σίγουρα υπάρχουν πολλά υπέρ καθώς ο Πρίγιοβιτς είναι ένας φορ που σκοράρει πολύ και ξέρει καλά το ελληνικό πρώταθλημα. Ακόμα είναι συμπατριώτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από την άλλη, η ηλικία του είναι ένα αγκάθι για τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Σε αυτό το σημείο, να σημειώσουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του ξεψαχνίζουν τους παίκτες στο έπακρο για να δώσουν το πράσινο φως ώστε να προχωρήσει κάποια μεταγραφή.

Επίσης, οι Πράσινοι πρέπει να βρουν μία λύση με τα συμβόλαια των Μακέντα και Καρλίτος.

Τέλος, προτεραιότητα της ομάδας αυτή την στιγμή είναι η απόκτηση χαφ και όχι του επιθετικόυ γιατι εκεί η ομάδα δεν έχει πολλές επιλογές.

Ο Μαουρίσιο αποχαιρέτηε την Ελλάδα, ο Βιγιαφάνες και ο Γκατσίνοβιτς βρίσκονται στον αέρα όποτε στην συγκεκριμένη θέση έχει δημιουργεί ένα τεράστιο κένο το οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει να καλύψει το συντομότερο δυνατόν….

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News