Παναθηναϊκός: Η απάντηση στο... μεταγραφικό παζάρι!

Παναθηναϊκός: Οι ατάκες του Ιβάν στα αποδυτήρια που «έπαιξαν» ρόλο!

Φέτος ο Παναθηναϊκός δεν ήταν κουραστικός όταν είχε τη μπάλα.Δεν ήταν βαρετός και αργός.

Μολονότι δεν διέθετε πολλούς ταχείς παίκτες (από τα μεγαλύτερα προβλήματα του), όλοι έμοιαζαν καλύτερα κι αυτό γιατί οι παίκτες τοτυ Γιοβάνοβιτς ήταν καλοί μαθητές στις κινήσεις τους χωρίς τη μπάλα.

Γι’ αυτό κατάφερνε φέτος το τριφύλλι να δημιουργεί περισσότερες καθαρές φάσεις σε σετ παιχνίδι μα και σε «δευτερεύουσες» αντεπιθέσεις.Όλα αυτά είναι απλώς θετικά δείγματα γραφής που όμως μας κάνουν να αισιοδοξούμε.

Ο Ιβάν φαίνεται πόσο επιμόνως εργάζεται να αλλάξει την ταυτότητα μιας ομάδας η οποία επί Λάζλο Μπόλονι βασιζόταν στο ατομικό ταλέντο, τις βαθιές πάσες από τους στόπερ προς τους επιθετικούς και την ανασταλτική συμπεριφορά με πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα σε μεγάλο αριθμό αγώνων.

Σε γενικές γραμμές, είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το ρόστερ ο Γιοβάνοβιτς θα το βελτιώσει.

Όμως είναι μεγάλο ερωτηματικό αν αυτό το έμψυχο δυναμικό μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Η απάντηση στο μεταγραφικό παζάρι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News