Παναθηναϊκός: Αδικο να μείνει χωρίς τίτλο!

Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Μέσα σε δυο ώρες τα 20.000 εισιτήρια του τελικού είχαν κάνει φτερά. Ο κόσμος περιμένει πως και πως μια κούπα από το 2014, ελπίζουμε ανάλογο πάθος να δούμε κι από τους παίκτες το Σάββατο.

Αυτή η καλή φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού θα ήταν άδικο να μείνει χωρίς τίτλο.

‘Εχουμε δει ένα σωστά στελεχωμένο σύνολο από τον top recruiter Ιβάν Γιοβάνοβιτς (ίσως ο καλύτερος μεταξύ των πράσινων συναδέλφων του, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια) το οποίο βρήκε τη σωστή «φωνή» στα αποδυτήρια στο πρόσωπο του Σέρβου.

Ο Παναθηναϊκός κεφαλαιοποιεί στη σειρά των πλέι-οφ το γεγονός ότι εκτός από μια βαθιά σε επίπεδο επιλογών ομάδα, αποτελεί το σύνολο με τη μεγαλύτερη συνοχή ίσως στην χώρα.

Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που «έβαλε από κάτω» πιο ακριβά ρόστερ μέσα στη σεζόν όπως άλλωστε έκαναν και στο πρόσφατο παρελθόν οι πράσινοι του Ουζουνίδη και του Δώνη.

Απλά ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει καλύτερη προοπτική

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr