Τρία φιλικά έως το τέλος του μήνα για το Τριφύλλι
Με φιλικά έως το τέλος του μήνα θα κυλήσει η καθημερινότητα για τον Παναθηναϊκό Β.
Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού Β ολοκληρώθηκαν με την ήττα απ’ την Επισκοπή με 3-2 την περασμένη Κυριακή.
Ο Χαβιέρ Βάθκεθ, θα προπονεί τους παίκτες του μέχρι τις 31 Μαΐου και στη συνεχεία οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων θα απολαύσουν τις διακοπές τους και θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν.
Ωστόσο, μέχρι το τέλος του μήνα όμως οι παίκτες του τριφυλλιού δεν θα κάνουν μόνο προπονήσεις καθώς στο πλάνο υπάρχει η διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων.
Το Τριφύλλι, σύμφωνα με τη Sportsay, είναι σε αναζήτηση αντιπάλων ώστε ο Χαβιέρ Βάθκεθ να τσεκάρει τους παίκτες του αλλά και κάποιους απ’ την Κ-19.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη