Χελάκης για ήττα Ολυμπιακού: «Πόνεσε και η ήττα και η κακή εμφάνιση»

Χελάκης για ήττα Ολυμπιακού: «Πόνεσε και η ήττα και η κακή εμφάνιση»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης σχολίασε το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.

Οσα γράφει στη Sportday:

Πόνεσαν και τα δύο. Και η ήττα και η κακή εμφάνιση. Ίσως η δεύτερη να πόνεσε περισσότερο. Μία ομάδα χωρίς να βγάζει ένταση στο παιχνίδι της. Για ρυθμό ας μην το κουβεντιάσουμε καλύτερα.

Ο ολυμπιακός ήταν μία ομάδα που δεν έπειθε στη Λεωφόρο. Μία ομάδα που σου έδινε την εντύπωση ότι δεν είχε κίνητρο για να παίξει μπάλα και να πάρει το ματς. Κάποιες ελάχιστε εξάρσεις στο πρώτο ημίχρονο και πέραν τούτου ουδέν.

Ο Μαρτίνς μετά το ματς ανέλαβε την ευθύνη, αλλά η ανάληψη είναι κάπως θεωρητική αν δεν συνοδευτεί με κάποια μέτρα, κάποιες αποφάσεις που θα αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα των “ερυθρολεύκων”…

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος κι άξιζε τη νίκη, αλλά δεν είναι ότι καθήλωσε τον αντίπαλό του κι έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο.

…Ο ΠΑΟΚ, ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα και με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου, προφανώς θα κάνει περισσότερα στην Τούμπα μεθαύριο το βράδυ.

Άρα, θα πρέπει να κάνουν κάτι και οι παίκτες του Ολυμπιακού για να αντεπεξέλθουν. Τώρα ούτε εφησυχασμός συγχωρείται, ούτε έλλειψη έντασης και ρυθμού. Στην Τούμπα θα απαντηθεί αν ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα να γυρίσει τον διακόπτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News