Παναθηναϊκός: ΔΣ και το επόμενο βήμα για τον Βοτανικό

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η πρώτη αντίδραση μετά το «ναι» - «Ξημέρωσε μία σπουδαία μέρα για τον ΠΑΟ μας!»

Μεθαύριο θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τη Διπλή Ανάπλαση.

Σύμφωνα με τη Livesport, η ΠΑΕ θα εγκρίνει τις συμβάσεις με τον Ερασιτέχνη και τον Δήμο Αθηναίων σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αφού δεν απαιτείται έγκριση από τη ΓΣ.

Η Συνέλευση είναι τακτική και έχει άλλα θέματα στην ημερήσια διάταξη με κυριότερο τη μεταβίβαση 51 στρεμμάτων από την κατοχή του Γιάννη Αλαφούζου στην εταιρεία κάτι που θα συνιστά το πρώτο περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr