Μαλεζάνι: «Με αγάπησε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ξέσπασα για να υπερασπιστώ την ομάδα»

Μαλεζάνι: «Με αγάπησε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ξέσπασα για να υπερασπιστώ την ομάδα»

O Αλμπέρτο Μαλεζάνι σε συνέντευξη στο «Corriere della Sera», αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό…

«Τα ξεσπάσματα ήταν πάντα από καρδιάς και ήταν μερικές φορές υπερβολικά. Τώρα τα κάνουν όλοι και κανείς δεν λέει τίποτα. Πάντα έζησα το παιχνίδι έντονα και δεν το μετανιώνω.

Δεν με νοιάζει και πολύ ο χλευασμός. Μετά από δέκα χρόνια οι οπαδοί εξακολουθούν να με υποδέχονται με μεγάλο σεβασμό. Δεν άφησα το στίγμα για ξεσπάσματα αλλά για όσα έχουν γίνει στο γήπεδο.

Με αγάπησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Τις σπάνιες φορές που επέστρεψα στην Ελλάδα πάντα με υποδέχονταν πολύ καλά. Αυτό το ξέσπασμα, αν μεταφραζόταν σωστά, ήταν πολύ διαφορετικό από το πώς το έδωσαν. Απλώς υπερασπίστηκα την ομάδα και τον πρόεδρό μου. Τότε αν χρησιμοποιήθηκε για να γελάσει ο κόσμος δεν ξέρω τι να πω».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr