Βασικός ο Βλαχοδήμος κόντρα στη Λίβερπουλ

"Είμαστε οικογένεια στα αποδυτήρια και στο γήπεδο"

Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην πρώτη αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ για τους «8» του Champions League.

Οι 11 της Μπενφίκα είναι οι εξής: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Βερτόνγκεν, Γκριμάλδο, Ράφα Σίλβα, Βέιγκλ, Τααράμπτ, Έβερτον, Γκονζάλο Ράμος και Νούνιες.

Από την άλλη η Λίβερπουλ θα παραταχθεί με τους Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Κεϊτά, Φαμπίνιο, Αλκάνταρα, Σαλάχ, Μανέ και Λουίς Ντίαζ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr