Φέστα: «Είμαι αισιόδοξος για τα ματς με τον Παναθηναϊκό - Θα ήταν ''όνειρο'' ο τελικός!»

Φέστα: «Είμαι αισιόδοξος για τα ματς με τον Παναθηναϊκό - Θα ήταν ''όνειρο'' ο τελικός!»

Ο Τζιανλούκα Φέστα έκανε δηλώσει σε ιταλικό μέσο και μίλησε για την πρόκληση των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα από τα όσα ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός

«Δεν πρόλαβα να προσγειωθώ στην Ιταλία και με πήραν τηλέφωνο. Ο πρόεδρος της Λαμίας, άμεσος ανταγωνιστής του Απόλλωνα. Τους είχα κερδίσει πριν από λίγες μέρες και είχαν ενθουσιαστεί από τον τρόπο που είχε παίξει η ομάδα μου. Δεν ήταν άσχημα για εμένα γιατί ομάδα του Απόλλωνα είναι τελευταία και η Λαμία προτελευταία. Στα πλέι άουτ πήγαμε στο +8 από τον Απόλλωνα που είναι στη θέση που υποβιβάζεται απευθείας.

Τώρα θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε τρίτοι από το τέλος. Και στις 20 Απριλίου θα παίξουμε τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Ο τελικός θα ήταν ένα όνειρο. Υπάρχει ενθουσιώδες περιβάλλον, είμαι αισιόδοξος. Τώρα σκέφτομαι να σώσω τη Λαμία, μετά θα δούμε αν θα ανεβάσουμε τον πήχη, στο μεταξύ το απολαμβάνω».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr