Παναθηναϊκός: Ο Σαμοντούροβ απέσυρε τη συμμετοχή του από το NBA Draft
Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ αποφάσισε να μη μείνει στη διαδικασία του NBA Draft 2026, βάζοντας σε διαφορετική βάση το επόμενο βήμα του.
Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ δεν θα συνεχίσει στη διαδικασία του NBA Draft 2026, καθώς πήρε την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή του από τη φετινή διαδικασία.
Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού AKTOR, γεννημένος το 2005, είχε δηλώσει πρόωρη συμμετοχή στο Draft, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 23 και 24 Ιουνίου, όμως έκρινε πως η συγκεκριμένη στιγμή δεν ήταν η κατάλληλη για να κάνει αυτό το βήμα.
Η φετινή σεζόν δεν κύλησε όπως θα ήθελε ο Σαμοντούροβ, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να βρει σταθερό ρυθμό, ρόλο και χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό.
Αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή του, αφού σε τέτοιες διαδικασίες οι παίκτες χρειάζονται αγωνιστική συνέχεια, εικόνα και ξεκάθαρο δείγμα μέσα στη χρονιά για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους.
Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στο επόμενο βήμα της πορείας του, με όλα να δείχνουν πως ο Σαμοντούροβ θα μετακομίσει την επόμενη σεζόν στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί στο NCAA με το Νορθ Καρολάινα.
Εκεί, μάλιστα, αναμένεται να συναντήσει ξανά τον Νεοκλή Αβδάλα, με τους δύο Έλληνες παίκτες να ετοιμάζονται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον κεφάλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ