Παναθηναϊκός: Ανέβηκε η χρηματική αξία του Αλεξανδρόπουλου - Ποιοι σημείωσαν πτώση!

Αλεξανδρόπουλος: «Δίστασα να σουτάρω με το αριστερό, αύριο θα δοκιμάσω δέκα σουτ»

Ο Παναθηναϊκός κρατάει στα χέρια του έναν πολύ εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, του οποίου το market value μπορεί να ανέβει δραματικά τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος επέστρεψε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στα ματς με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο και η απόδοσή του ήταν πάρα πολύ καλή με αποτέλεσμα να βάλει και σε σκέψεις τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Σύμφωνα με το transfermarkt ο Έλληνας χαφ σημείωσε μεγάλη άνοδο +700 χιλ. ευρώ στη χρηματική του αξία στην αγορά, από 1,8 στα 2,5 εκατ. ευρώ!

Πτώση στην αξία τους σημείωσαν δύο ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ο Παναθηναϊκός δε νοιάζεται ιδιαίτερα. Ο Βιτάλ «έπεσε» από 3,5 εκατ. ευρώ στα 3 εκατ. ευρώ, λόγω της αγωνιστικής του απραξίας (παίζει ελάχιστα λεπτά στα τελευταία ματς), ενώ ο Μαουρίσιο που μόλις επέστρεψε στην δράση την Κυριακή (λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι) πήγε από το 1 εκατ. ευρώ στις 600 χιλ. ευρώ.

 


Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News