Παναθηναϊκός: Η «λύτρωση» του Διούδη

Διούδης: «Με εξέπληξε η Καρδίτσα - Με σοβαρότητα στη ρεβάνς»

Η μεγαλύτερη «προίκα» από το καλό παιχνίδι του Σωκράτη Διούδη κόντρα στην ΑΕΚ είναι πιθανόν η προσωπική λύτρωση που συντελέστηκε μέσα στον διεθνή πορτιέρο.

Τα συγχαρητήρια του Αραούχο από το σουτ που έβγαλε στις αρχές του β΄ μέρους, η αποθέωση από οπαδούς-Τύπο αποτελούν καλό υπόβαθρο. Ο αρχηγός φαίνεται ότι έχει απασφαλίσει.

Είναι παίκτης ρυθμού -όπως όλοι οι γκολκίπερ- και όταν βρίσκεται σε καλή κατάσταση μπορεί να κάνει φοβερά πράγματα που χτίζουν την αυτοπεποίθηση του.

Κατά την άποψή μας είναι ανεπίτρεπτο τόσα χρόνια στο Κορωπί να μην έχει βελτιώσει το παιχνίδι με τα πόδια, αλλά το γεγονός ότι τόσο καιρό έμεινε πάγκο, ίσως τον πείσμωσε.

Ο Σωκράτης είναι ιδιαίτερη περίπτωση πνευματικά κι εκεί βρίσκεται το δυνατό του σημείο, ας μην ξεχνάμε πως επί Δώνη έδωσε το «παρών» σε ντέρμπι με τους απέναντι έχοντας κάνει τρεις ενέσεις στη μέση. Βέβαια πρέπει να θυμάται ότι σημασία δεν έχει πόσες αποκρούσεις μπορείς να κάνεις.

Σημασία έχει πόσους πόντους μπορείς να εξασφαλίσεις στην ομάδα σου στην ολοκλήρωση μιας σειράς κλειστών ντέρμπι που κρίνουν τίτλους και διακρίσεις.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version