Παναθηναϊκός: Με τον Χουάνκαρ τι γίνεται;

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει αξιόπιστα, μην τον ματιάσουμε!

Με τον Χουάνκαρ θα γίνει επιτέλους καμιά συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου ή έχουν ήδη αποφασίσει ότι ο ποιοτικότερος (και…μοναδικός στο ρόστερ) αριστερός μπακ θα κινήσει για άλλες πολιτείες το καλοκαίρι όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του;

Η γενικότερη εικόνα του Ισπανού τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει σε μερικές εβδομάδες.

Αρκεί φυσικά να το θέλει και η διοίκηση που προσπαθεί να πετύχει μείωση των ετήσιων απολαβών που ζητά ο παίκτης. Ο τελευταίος είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο με τον Γιοβάνοβιτς, κάνει παρέα με τους πολλούς λάτιν συμπαίκτες του και προσφάτως ξεκαθάρισε στον ατζέντη του πως θέλει να παραμείνει εδώ παρά το ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων.

Πιθανότατα οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι σύντομα για να ξεκινήσουν νέες διαπραγματεύσεις. Ως τότε τον…σταυρώνουμε τον παίκτη γιατί αν ω μη γένοιτο του συμβεί κάτι ο Παναθηναϊκός θα κατεβαίνει με παίκτη που θα έχει καλό το δεξί του πόδι για να παίζει αριστερά (Κώτσιρα ή Φακούντο).

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version