Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Καλιτζάκης
Ο Γιάννης Καλιτζάκης σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από 25 χρόνια με τον “νίντζα” του τριφυλλιού να αναλαμβάνει ρόλο στη δεύτερη ομάδα των πράσινων.
Κοντά σε μια μεγάλη επιστροφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς ο Γιάννης Καλιτζάκης, ο “νίντζα” των πράσινων, είναι έτοιμος να βάλει ξανά τη φόρμα με το τριφύλλι στο στήθος μετά από 25 χρόνια.
Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία της ομάδας με 259 εμφανίσεις και αρκετούς τίλους στη δεκατία, 1987-1997, που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό αναμένεται να αναλάβει ρόλο στη δεύτερη ομάδα των πράσινων σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.
Ο “νίντζα” το Σάββατο το μεσημέρι βρέθηκε στο γήπεδο του Ασπροπύργου, είδε τη νίκη επί της Κηφισιάς με 1-0 από τις εξέδρες του γηπέδου μαζί με τους σκάουτ του ΟΦΗ, Δημήτρη Μάρκο και Αλέξη Αλεξούδη ενώ εκεί ήταν ένας ακόμη πρώην παίκτης του τριφυλλιού και ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, ο Γιώργος Σίμος.
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο ακριβής ρόλος του Γιάννη Καλιτζάκη στον Παναθηναϊκό Β’ αν και όλα δείχνουν πως θα πάρει το πόστο του γενικού αρχηγού που δεν έχει το τριφύλλι.
Όποιος και αν είναι ο ρόλος του δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες και να “ντεμπουτάρει” στο νέο του πόστο στην αναμέτρηση της Τετάρτης (16/2) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Όπως και να έχει όμως πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιστροφή καθώς ο Γιάννης Καλιτζάκης είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τρεις «γραμμές» για τερματοφύλακα και το όνομα που κάνει τη διαφορά
- Παναθηναϊκός για Μικολένκο - Οι δυσκολίες
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό πλάνο με Κωστή, Τσάπρα και «top-class» μέσο
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η... έμμεση σύνδεση Σέχου με Κορόνα
- Άλλαξαν ώρα και μέρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού