Παναθηναϊκός: Έχει πολλά να μάθει ακόμα, μα είναι καλός παίκτης και εξελίξιμος!

Παναθηναϊκός: Έχει πολλά να μάθει ακόμα, μα είναι καλός παίκτης και εξελίξιμος!

Δεύτερο ματς με γκολ στη σεζόν για τον Φώτη Ιωαννίδη που προσπαθεί να βρει ρυθμό όπως πέρσι όταν στο β΄ γύρο αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της ομάδας.

Τα προσόντα δεν του λείπουν, ο προπονητής τον πιστεύει, το καλοκαίρι έλεγε πως θα ξεκινούσε με εκείνον βασικό, χωρίς να έχει ξετρελαθεί από τις επιδόσεις Καρλίτος και Μακέντα. Βαρύ σκαρί ο Ελληνας φορ, δεν τον ρίχνεις εύκολα κάτω αν πάρει φόρα.

Δυνατός, με έκρηξη στα πρώτα μέτρα και αξιοπρόσεκτα τεχνικά χαρακτηριστικά ο Ιωαννίδης αρχίζει να συστήνεται στο ελληνικό κοινό.

Εχει ποδοσφαιρικό θράσος, θετική συμπεριφορά στα αποδυτήρια, κολυμπά στα βαθιά μα δεν έχει τίποτα απολύτως να φοβηθεί.

Πέρσι ήταν από τους λίγους που χωρίς ίχνος τρακ έπεφτε επάνω στον Ρούμπεν Σεμέδο, μάλιστα ήταν ο νο1 παίκτης του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι με τους απέναντι στη Λεωφόρο ακόμα και σε εκείνο που ο Συλάϊδόπουλος αποφάσισε να παίξει άμυνα στη σέντρα με τους πιτσιρικάδες Χριστογεώργο και Καραγιάννη βασικούς.

Έχει πολλά να μάθει ακόμα ο μικρός μα είναι καλός παίκτης και εξελίξιμος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News