«Χόρεψε» δύο ποδοσφαιριστές της Λαμίας ο Βιτάλ

«Χόρεψε» δύο ποδοσφαιριστές της Λαμίας ο Βιτάλ

Θετικός ήταν στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ματέους Βιτάλ, ο οποίος είχε και δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει απέναντι στη Λαμία στο β’ ημίχρονο.

Στο match report της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το φιλικό με τη Λαμία αναφέρονται δύο καλές ενέργειες του Βραζιλιάνου νεοαποκτηθέντα της ομάδας.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε και πάλι στο γήπεδο με στόχο να πιέσει και απείλησε στο 51’ με τον Βιτάλ, στο 58’ με εκτέλεση φάουλ του Λούντκβιστ και στο 59’ και πάλι με τον Βιτάλ, ο οποίος, έπειτα από τακουνάκι του Μακέντα, «χόρεψε» δύο αντιπάλους σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.».

Ασφαλώς, και ο Βιτάλ θα χρειαστεί περαιτέρω χρόνο προσαρμογής, ώστε να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του και να δείξει τις ικανότητές του στο χορτάρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr