Αναβάθμιση στο «5» με Γιουρτσεβέν!

Τρία ριμπάουντ και 4/4 σουτ στο Βερολίνο ο Ομέρ Γιουρτσεβέν που από τα φιλικά έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και μαθαίνει γρήγορα!

Παναθηναϊκός: Τα «τρομερά» με Γιουρτσεβέν συνεχίζονται

Το αν θα κερδίσει την εξέδρα του Παναθηναϊκού ο ψηλός θα φανεί με τον καιρό. Αποτελεί ποιοτική αναβάθμιση μιας και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά με τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Αν του χρόνου ή του παραχρόνου βγάζει μάτια ο Πολωνός είναι κάτι το οποίο θα φανεί, αλλά σήμερα ο Γιουρτσεβέν βρίσκεται σκαλοπάτια πιο ψηλά όσον αφορά ικανότητες και παραστάσεις.

Μιλάμε για έναν παίκτη των 113 αγώνων στο NBA έχοντας φορέσει τις φανέλες των Μαϊάμι Χιτ και της Γιούτα Τζαζ ενώ προέρχεται και από «γεμάτη» σεζόν στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη με 48 ματς, εκ των οποίων τα 12 στην αρχική πεντάδα.

Μετράει την τελευταία τριετία 11.8 λεπτά συμμετοχής με 5 πόντους κατά μέσο όρο, 4.6 ριμπάουντ και 54% στα σουτ εντός παιδιάς.

Ο Γιουρτσεβέν μπορεί να προσφέρει όλα όσα ζητάει και θέλει ο Αταμάν , ο κόουτς έχει δουλέψει μαζί του και στην εθνική ομάδα της Τουρκίας, πριν από έναν χρόνο είχε μοιραστεί τη θέση του σέντερ στο Προ-Προλυμπιακό τουρνουά της Κωνσταντινούπολης με τον Αλπερέν Σενγκούν, έχοντας κατά μέσο όρο 12 πόντους και 9.8 ριμπάουντ ανά 23 λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr