Ολυμπιακος – Μπραγκα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/10)

Πίεση για αποτέλεσμα στον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπράγκα των Καρβαλιάλ , Όρτα και Μπρούμα

Ολυμπιακος - Μπραγκα Live streaming

Ολυμπιακος – Μπραγκα Live Streaming | Olympiacos Live Streaming

Ματς με μεγάλο «πρέπει» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται την Μπράγκα (19:45) για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ματς για τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υποδέχεται την Μπράγκα (19:45) σε μία αναμέτρηση με «πρέπει» για τη νίκη, που θα συνδυαστεί και με καλή εμφάνιση.

Σεφτέ στις νίκες στην Ευρώπη

Η ψυχολογία ανέβηκε μετά το πειστικό 2-0 επί του Ατρομήτου, ωστόσο η ήττα από τη Λυών (2-0) στην πρεμιέρα του Europa League δημιούργησε αυτόματα πίεση για νίκη κόντρα στην Μπράγκα. Άλλωστε, η νέα δομή της διοργάνωσης επιβάλλει την… προστασία της έδρας και αυτό το γνωρίζουν καλά στο λιμάνι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μεντιλίμπαρ υπολογίζει στον Ζέλσον Μαρτίνς, που προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες. Επιπρόσθετα, οι Γιώργος Μασούρας και Λορέντσο Πιρόλα αναμένεται να είναι διαθέσιμοι, χωρίς όμως να είναι σίγουρη η παρουσία τους στην αποστολή.

Σε περίπτωση που ο Μαρτίνς βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα, τότε ο Μεντιλίμπαρ θα επιλέξει σχήμα με τετράδα στην άμυνα. Υφίσταται φυσικά και το σενάριο για σύστημα με τρεις στόπερ, ενώ «σίγουροι» για το αρχικό σχήμα είναι οι Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Ελ Καμπί και Βέλντε. Θέση διεκδικούν οι Γουίλιαν, Κοστίνια, Ντόι και Στάμενιτς.

Ολυμπιακος – Μπραγκα Live Streaming: Έχουν πράγματα να αποδείξουν οι Πορτογάλοι

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έρχεται η Μπράγκα στην Ελλάδα. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες εντός κι εκτός συνόρων, ενώ στην πρεμιέρα του Europa League. Kέρδισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2-1. Οι Πορτογάλοι έκαναν μάλιστα ανατροπή στα τελευταία λεπτά και έδειξαν τα… δόντια τους στους αντιπάλους τους. Ο έμπειρος Ζοάο Μουτίνιο παραμένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Η πιθανή αρχική ενδεκάδα της Μπράγκα αποτελείται από τους Ματέους, Φερέιρα, Γκόμες, Νιακατέ, Ριμπέιρο, Όρτα, Καρβάλιο, Γκιτάν, Μπρούμα, Όρτα και Ελ Ουαζανί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του (6/10) το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη Super League. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως οι επόμενες μέρες είναι γεμάτες με… προκλήσεις για τους «ερυθρόλευκους».

Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για Μουζακίτη, Ροντινέι, Μασούρα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Μπράγκα.

Τα πλάνα του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπράγκα την Πέμπτη (3/10, 19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα οριστικοποιήσει σήμερα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Μετά το χθεσινό ρεπό. Το ιατρικό δελτίο των «ερυθρόλευκων» είναι άδειο. Οι Ζέλσον Μαρτίνς και Λορέντσο Πιρόλα ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, ενώ και ο Γιώργος Μασούρας προπονείται κανονικά εδώ και μέρες.

Ο Έλληνας εξτρέμ διεκδικεί μια θέση στην ενδεκάδα. Ο Βάσκος τεχνικός σκέφτεται και τον Ροντινέι για το δεξί φτερό της επίθεσης, με τον Κοστίνια να παίζει ως μπακ. Παράλληλα, τη θέση του στο βασικό σχήμα αναμένεται να διατηρήσει ο Χρήστος Μουζακίτης, ο οποίος έδειξε στο ματς με τον Ατρόμητο ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Ένας εκ των Στάμενιτς, Γκαρθία θα μείνει εκτός.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει καμία πρόθεση να προδώσει τα σχέδια του. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με το 3-5-2, όπως κόντρα στη Λιόν στη Γαλλία. Εξάλλου, γνωρίζει πως η Μπράγκα έχει μελετήσει καλά τους «ερυθρόλευκους». Ο Κάρλος Καρβαλιάλ γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες των Πειραιωτών, οπότε θα ψάξει τον τρόπο να κάνει μια κίνηση αιφνιδιασμού.

Ολυμπιακος – Μπραγκα Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

https://www.streamhunter.biz/live-football

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr