Ξανά θα τζογάρεις! Ζόρια…

Ξανά θα τζογάρεις! Ζόρια...

Όλο το καλοκαίρι θα έχουμε πολλά να γράφουμε για παίκτες μιας και για μια ακόμα φορά το αφεντικό φέρεται αποφασισμένο να τα αλλάξει όλα.

Επειδή δεν μας αρέσει ο ρόλος του γκρινιάρη θα περιμένουμε το πρώτο δείγμα γραφής και δεν θα αρχίσουμε να αμφισβητούμε με το πρώτο…φιλικό.

Είναι πιθανό να κάνει ο Παναθηναϊκός του κόσμου τις μεταγραφές και να βρεθεί στην αρχή της σεζόν με τα ίδια προβλήματα μολονότι και πάλι ο Αλαφούζος θα έχει ξοδέψει κάμποσα χρήματα. Μόνο που τα χρήματα δεν σε σώζουν όταν υπάρχει πρόβλημα κοινής λογικής.

Αυτή είναι που έχει χαθεί από τον σύλλογο και δεν το λέμε γιατί διαλύθηκε στα πλέι-οφ: θα μπορούσε να κερδίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά πάλι δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα, απεναντίας δεν θα μας έκανε έκπληξη να έτρεχε καλοκαιριάτικα στις Σλοβενίες, στα Φερόε, στις Αλβανίες και στα Αζερμπαϊτζάν και να ερχόταν πάλι καμιά στραβή αλά…Καμπάλα που θα διέλυσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ πριν καν οι παίκτες ζεσταθούν.

Ποιο είναι εν τέλει το πρόβλημα του τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια; Η έλλειψη ποιότητας και τα πολλά στοιχήματα. Ανεξαρτήτως όσων λέγονται για αύξηση του μπάτζετ πάλι μιλάμε για αστεία ποσά για επίπεδο Παναθηναϊκού.

Άρα; Ξανά θα τζογάρεις. Ζόρια…

Δημήτρης Στρατής

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version