Η διαφορά “Βίγια” με τους Μπουζούκη, Αγιούμπ

Η διαφορά “Βίγια” με τους Μπουζούκη, Αγιούμπ

Βλέποντας τον Λούκας Βιγιαφάνιες να έχει κατά 90% ποιοτικές επαφές με τη μπάλα κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά και ροή στο παιχνίδι του (πάει να πει να ζητά μπάλα, τρέχει στους κενούς χώρους, ψάχνει διαρκώς τον συμπαίκτη, συντονίζει και ρυθμίζει τον ρυθμό του παιχνιδιού), καταλάβαμε την μεγάλη του διαφορά από τους Μπουζούκη, Αγιούμπ.

Όλοι τους μπαλαδόροι, όλοι τους …μιλάνε της στρογγυλής θεάς αλλά ο μικρός παραμένει ντεφορμέ 1.5 χρόνο κι ο Μαροκινός για το μόνο που ξεχωρίζει μέχρι τώρα είναι το γένι και η…κοιλίτσα του. Ο Γιάννης και ο Γιασίν είναι καλοί πασέρ, αλλά παίζουν ΛΙΓΟ.

Σε καμιά περίπτωση δεν είναι σαν τον Λούκας που ώρες ώρες νομίζεις πως θέλει να βγάλει την μπάλα …γκόμενα, θέλοντάς την πολύ ώρα στα παπούτσια του.

Οι συμπαίκτες του περιορίζονται σε «πινελιές»: αν οι δυο τρεις ωραίες πάσες που κάνουν δεν αξιοποιηθούν από τα φορ, τότε δημιουργείται η εντύπωση είτε ότι δεν παίζουν, είτε ότι είναι λίγοι. Αν αξιοποιηθούν οι πάσες τους, τους ψηφίζεις και για ΜVP του εκάστοτε ματς – που λέει ο λόγος.

Ο Έλληνας κι ο Μαροκινός από καλό ποδόσφαιρο σκαμπάζουν, το θέμα είναι πως τους διαχειρίζεσαι ώστε να κρύψεις τις ατέλειες και να ξεζουμίσεις τα καλά τους στοιχεία…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News