Πρόοδος μετά το 0-2 – Κλειδί η ψυχολογία

Πρόοδος μετά το 0-2 - Κλειδί η ψυχολογία

Σημάδια προόδου υπήρξαν για τον Παναθηναϊκό στο ματς με την Λαμία μόνο μετά το 0-2, ως τότε οι παίκτες του Μπόλονι έτρεμαν το λάθος που θα οδηγούσε στην ισοφάριση, πάλι καλά που ο Ισπανός καθάρισε νωρίς στο β΄ ημίχρονο.

Ασχέτως αν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα ο πήχης των αγωνιστικών προσδοκιών είναι χαμηλός (έχουμε φτάσει να θεωρούμε είδηση και πρόοδο όποτε ο Παναθηναϊκός νικά, η κρίση των «πρασίνων» είναι τεράστια), το κλαμπ ΚΑΙ στη Φθιώτιδα πέταξε πάλι ένα ημίχρονο -το πρώτο- λόγω της φοβίας του.

Όταν πέρασε στο χορτάρι ο Βιγιαφάνιες (δηλαδή ο μοναδικός αληθινά πλήρης ποδοσφαιριστής που στη μεσαία γραμμή μπορεί να δημιουργήσει) κι έφυγε ο άχρωμος Μακέντα ο προπονητής βρήκε έναν παίκτη να κουβαλήσει μπάλα κι έγινε περισσότερο απειλητικός. Προηγουμένως η ομάδα έπαιζε με το ρολόι -το ίδιο έγινε με τη Λάρισα και το Βόλο εκνευρίζοντας τους οπαδούς της.

Ο προπονητής μπορεί να κρατήσει την καλή εμφάνιση του Λούκας και να είναι ικανοποιημένος βλέποντας ότι η ομάδα κυνήγησε λυσσαλέα και τρίτο τέρμα.

Οι παίκτες δίνουν ό,τι μπορούν κι αυτό μετράει ή τουλάχιστον θα ‘πρεπε γιατί ΚΑΙ στον φετινό Παναθηναϊκό το τι μετράει και τι όχι δεν το καταλαβαίνει κανείς.

Δημήτρης Στρατής

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version