Στοίχημα η διαχείριση

Στοίχημα η διαχείριση

Ο Γιάννης Αλαφούζος δυσαρεστήθηκε με τον Τσάβι Ρόκα επειδή ο τελευταίος σνόμπαρε τις ακαδημίες όπως έδειξαν οι κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι.

Αναρωτιόμαστε γιατί ο πρώτος δεν έθεσε βέτο στον ερχομό ξένων με το …κιλό, τη στιγμή που διαβάσαμε ότι στον Λάζλο Μπόλονι αποσαφηνίστηκε η ανάγκη να “ακουμπήσει” το κλαμπ πάνω στα δικά του παιδιά.

Η ομάδα καλείται μετά από 1.5 χρόνο να δώσει συνέχεια στην προσπάθεια που ξεκίνησε το τελευταίο εξάμηνο του 2018. Ένα πλάνο με κεντρική ιδέα την αξιοποίηση των ακαδημιών, με δημιουργία συνθηκών ώστε να αναδειχτεί το ταλέντο που υπάρχει στον σύλλογο και με προσεγμένες τακτικές/προπόνηση να δημιουργηθούν προοπτικές προόδου χρόνο με το χρόνο.

Ακόμα κι ο νεανικός εκείνος ΠΑΟ -που έσβησε στο πι και φι το -6 ενθουσιάζοντας τον κόσμο του- είχε επιθετική και ανασταλτική ισορροπία. Με τα καλά και τα άσχημα της ήταν μία κανονική ομάδα που για τα ελληνικά δεδομένα μπορούσε να βάλει στόχους, γιατί είχε τρόπο να επιτεθεί, να κρατήσει μπάλα και να τρομάξει τον αντίπαλο.

Θυμόμαστε τα πιτσιρίκια να έχουν κατοχή, κίνηση, δημιουργία, ταχύτητα, να παίρνουν από το πρώτο λεπτό τον έλεγχο των αγώνων, παιδιά που ναι μεν δεν είχαν διαφημιστεί αλλά είχαν χημεία μεταξύ τους κι ήταν γεμάτα δίψα και όρεξη. Αυτή τη συνταγή πρέπει να ακολουθήσει ο Λάζλο Μπόλονι που όμως στην παρούσα φάση επιβάλλεται να μην αφήσει παραπονεμένα ούτε τα “βαριά” συμβόλαια. Η διαχείριση μόνο εύκολη δεν θα είναι για τον Ρουμάνο.

Δημήτρης Στρατής

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version