Μικρή οικονομική διαφορά με Βιάνα - Τα χρήματα που δίνει ο Παναθηναϊκός

Μικρή οικονομική διαφορά με Βιάνα - Τα χρήματα που δίνει ο Παναθηναϊκός

Μικρή οικονομική διαφορά υπάρχει μεταξύ Παναθηναϊκού και Βιάνα, η οποία μπορεί να «γεφυρωθεί» τις επόμενες μέρες.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά να καλύψει τα κενά στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ρεπόρτερ της Jogo.

Μετά την απόκτηση του Σάντσες το «Τριφύλλι» είναι μια ανάσα από την απόκτηση και του πρώην παίκτη της Μπράγκα.

Ο Τσάβι Ρόκα, σύμφωνα με πληροφορίες, προσφέρει μια μικρή αύξηση στις απολαβές του Βιάνα από εκείνα που έπαιρνε στην Πορτογαλία (150 χιλιάδες). Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής βγάζει από το πράσινο ταμείο 180 χιλιάδες ευρώ για τον μπακ απ του Σάντσες (200 χιλιάδες).

Η πλευρά του Βιάνα ζητάει 250 χιλιάδες ευρώ και εκεί φαίνεται να υπάρχει το «κόλλημα» στις διαπραγματεύσεις. Εάν υπάρξει υποχωρήσεις τις επόμενες ώρες, ίσως, και να «κλείσει» οριστικά η μεταγραφή.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός «τρέχει» παράλληλα να προλάβει έγκαιρα να φέρει στην Ελλάδα έναν αμυντικό χαφ της τάξεως των 450 χιλιάδων ευρώ, αλλά και έναν αριστερό μπακ αντίστοιχης αξίας με εκείνη των δεξιών μπακ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News