«Καμπανάκι» Δώνη στους παίκτες

«Καμπανάκι» Δώνη στους παίκτες

Για μία εβδομάδα θα μείνουν εκτός προπονήσεων οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την ενημέρωση, που είχαν σήμερα από το ιατρικό επιτελείο με συγκεκριμένες οδηγίες.

Πριν αρχίσει η σημερινή προπόνηση αποφασίστηκε οι παίκτες να μην την κάνουν να τους ενημερώσουν, ότι είναι ελεύθεροι μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη το απόγευμα, οπότε και είναι το επόμενο ραντεβού στο Κορωπί.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και πρέπει να φερθούμε άπαντες με υπευθυνότητα» τόνισε ο κ. Λεβάκος, τονίζοντας πως το επόμενο ραντεβού της ομάδας για προπόνηση θα είναι για το απόγευμα της Τετάρτης (18/03), με την υποσημείωση πως ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στην πορεία, ανάλογα με τις εξελίξεις.

Στους παίκτες μίλησε και ο Γιώργος Δώνης, επισημαίνοντας πως το πενθήμερο «off» δίνεται αποκλειστικά και μόνο για λόγους προφύλαξης, ζητώντας να τηρηθούν σε απόλυτο βαθμό από όλους, όσα τους συμβούλεψε ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News