Μακέντα: «Πάντα περιμένω περισσότερα»
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Super League 1, όλα τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου είναι στραμμένα στα playoffs. Ενόψει των δυνατών αναμετρήσεων μεταξύ των έξι πρώτων, το Game Time φιλοξένησε τον Φεντερίκο Μακέντα.
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας τόσο στα playoff όσο και στην επόμενη σεζόν, αλλά και στην αγωνιστική «αναγέννησή» του.
Ως πρώην «μπέμπης» μίλησε, επίσης, για το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι. Εστίασε στις προσπάθειες του πρώην προπονητή του στην ομάδα νέων, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, τονίζοντας ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ελπίδες για είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στο Champions League.
Δείτε το βίντεο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ποιους παίκτες εννοούσε ο Αταμάν ότι «κάνουν ζημιά στο σύστημα»
- Το μεγάλο καμπανάκι για τον Παναθηναϊκό που εκθέτει τους πάντες!
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση Μπενίτεθ που θύμισε... Αταμάν!
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα, πώς θα αποφύγει το κάζο!
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Η επιλογή Μπενίτεθ που συζητήθηκε πολύ