Απομακρύνεται η 4άδα για τον Παναθηναϊκό - Η βαθμολογία της Superleague
Ο Λεβαδειακός έκανε περίπατο στο Αγρίνιο (1-3) κόντρα στον Παναιτωλικό και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα της Superleague. Στο -9 ο Παναθηναϊκός με παιχνίδι λιγότερο.
Πιο κοντά από ποτέ στο μεγάλο του στόχο να παίξει στα πλέι οφ της Superleague βρίσκεται ο Λεβαδειακός μετά το «διπλό» επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο (1-3).
Οι Κωστή, Μπάλτσι και Λιάγκας «κλείδωσαν» το τρίποντο για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, ο Ενκολόλο πέτυχε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους.
Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Λεβαδειακός μπαίνει σε τροχιά… πρωταθλητισμού στο -7 από την κορυφή (34 βαθμοί) και στο +9 από τον Παναθηναϊκό.
Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν δώσει ένα παιχνίδι λιγότερο λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους.
Η βαθμολογία της Superleague:
ΠΑΟΚ 41
ΑΕΚ 41
Ολυμπιακός 39 (εκκρεμεί το «εκτός» με τον Αστέρα Aktor)
Λεβαδειακός 34
Παναθηναϊκός 25 (εκκρεμεί το «εντός» με τον ΟΦΗ)
Βόλος 25
Άρης 21
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Σενάριο «βόμβα» για ανταλλαγή Πελίστρι-Σεμπάγιος!
- To Chat GPT... απάντησε: Οι πιθανότητες για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs
- Η αλήθεια για Ελάιτζα Μπράιαντ και Παναθηναϊκό
- Η θέση Μπενίτεθ για Γιαγκούσιτς και η εξήγηση για το χρόνο συμμετοχής
- Τσέκαρε Έλληνα διεθνή ο Παναθηναϊκός!