Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός θέλει να αλλάξει τηλεοπτική στέγη

Κλειστά τα γραφεία στο ΟΑΚΑ

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη NOVA ώστε να μετακομίσει στο συνδρομητικό κανάλι.

Οι πράσινοι που έχουν ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΕΡΤ, το οποίο θα τους αποφέρει έσοδα 4,2 εκατ. ευρώ, βρίσκονται σε επαφές με το συνδρομητικό κανάλι, που του προσφέρει ένα συμβόλαιο που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο λόγος που στο τριφύλλι ψάχνονται για άλλη τηλεοπτική στέγη, δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα, αλλά και για κάτι άλλο, ίσως και πιο βασικό…

Σύμφωνα με τη Livesport, oι πράσινοι, στη σύμβαση με την ΕΡΤ, είχαν συμφωνήσει τα χρήματα να… μεταφέρονται στην εφορία, λόγω των χρεών της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος τω εσόδων να δεσμεύεται και να μην δίνεται η δυνατότητα στο τριφύλλι να το χρησιμοποιήσει για άλλες ανάγκες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News