Δήλωση βόμβα - Ανοιχτή η αποχώρηση Λέτο

Δήλωση βόμβα - Ανοιχτή η αποχώρηση Λέτο

Στο ότι δεν έχει γίνει κάποια επαφή με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του στάθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο…

Ο Αργεντινός επιθετικός των πρασίνων υποστήριξε ότι τα παιχνίδια των play off μπορεί να είναι και τα τελευταία του με την φανέλα του Παναθηναϊκού Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο

Αναλυτικά όσα είπε ο Λέτο

«Το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο να τελειώσουμε τα παιχνίδια που απομένουν. Την Κυριακή ίσως θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας στη Λεωφόρο. Θέλω να δώσω το μάξιμουμ και μετά θα δούμε. Όλοι ξέρουμε τι θέλω, αλλά έχω οικογένεια και υπάρχουν και κάποιες άλλες προοπτικές. Δεν είχα καμία επαφή μέχρι τώρα και το συμβόλαιό μου τελειώνει. Ενδεχομένως, λοιπόν, τα play offs να είναι η τελευταία μου εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό»

Όσο για τη νίκη επί της ΑΕΚ (1-0) είπε: «Ήταν ένα σημαντικό σημείο εκείνο που σκοράραμε, σε έναν δύσκολο αγώνα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό που συμβαίνει, γιατί κερδίζαμε τον ΠΑΟΚ και έγινε αυτό που έγινε. Αν είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Όμως είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχή».

Για το κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο την Κυριακή, τόνισε: «Υπάρχει κούραση, αλλά ξέρουμε πως το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό για μας και αν νικήσουμε την Κυριακή θα περάσουμε τον αντίπαλό μας και μετά θα περιμένουμε να δούμε τι θέση θα έχουμε στο τέλος των play offs».

Για την παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στο γήπεδο είπε: «Δεν το ήξερα ότι ήταν στο γήπεδο. Είναι ένας καλός φίλος, έχω καλές αναμνήσεις από τη συνεργασία μας και χαίρομαι που ήρθε και μας υποστήριξε. Ίσως μιλήσουμε μετά».

Σχετικά με την κίνησή του να αλλάξει φανέλα με τον Πατίτο στο φινάλε τόνισε: «Είναι ποδόσφαιρο. Ό,τι γίνεται στο γήπεδο για 90 λεπτά δεν επηρεάζει τη σχέση μας. Ο καθένας θέλει να νικά η ομάδα του, αλλά όταν τελειώνει ένας αγώνας είναι καλό να γίνονται τέτοιες κινήσεις. Εκτός γηπέδου έχουμε καλές σχέσεις με τον Πατίτο, που είναι και αυτός Αργεντινός. Είμαστε άνθρωποι και όλοι μας έχουμε τη ζωή μας εκτός γηπέδου».

Τελικός Europa League απόψε και τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής των Playoffs της Superleague… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News