Χουλτ για Μπεργκ: «Είναι συνηθισμένος πλέον»

Χουλτ για Μπεργκ: «Είναι συνηθισμένος πλέον»

Τον λόγο για τον οποίο ο Μπεργκ τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές, αδυνατεί να καταλάβει ο Νίκλας Χουλτ…

Ο Σουηδός αμυντικός των πρασίνων υποστήριξε πως δεν έγινε κάτι τρελό, για να αξίζει μία τέτοια ποινή, ενώ στην συνέχεια τόνισε πως ο Μπεργκ έχει συνηθίσει αυτή την μεταχείριση και ότι δεν πιστεύει ότι θα φύγει από τον Παναθηναϊκό γι΄ αυτό τον λόγο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουλτ στην κάμερα της Nova

«Μου έγραψε ο Μάρκους (σ.σ. Μπεργκ) και μου είπε πως υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές. Δεν ξέρω ακριβώς το γιατί. Εμείς εκείνη τη στιγμή αντιδράσαμε γιατί ο αντίπαλος κλώτσησε τον Στιλ, είχε την μπάλα δύο-τρία δευτερόλεπτα και ο αντίπαλος τον κλώτσησε. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν να απωθήσουμε τον αντίπαλο. Δεν κάναμε τίποτα τρελό! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον τιμώρησαν με τέσσερις αγωνιστικές».

 «Τώρα βέβαια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Είναι ευθύνη μας να μην τσακωνόμαστε με τους αντιπάλους. Δεν είδα όλα όσα συνέβησαν. Από τη θέση που είχα, δε νομίζω να έγινε κάποιος τσακωμός. Αυτά μπορούν να συμβούν σε κάθε παιχνίδι, δεν νομίζω να ήταν τόσο κακό».

Για το ενδεχόμενο αυτή η νέα άδικη συμπεριφορά προς τον Μπεργκ να ανοίξει την πόρτα της εξόδου απάντησε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα εγώ γι’ αυτό. Δεν νομίζω όμως. Είναι συνηθισμένος πλέον (σ.σ. σε αυτή τη συμπεριφορά)…»

Για τη συνέχεια ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο. Αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Γιατί όταν παίζεται ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο, εμείς παίζουμε πολύ καλά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα υπόλοιπα πράγματα που συμβαίνουν. Να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, όπως κάναμε και πριν».

Τελευταία αγωνιστική και ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει… Όλα τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News