Οι "παρθένοι" των ντέρμπι αιωνίων

Βλαχοδήμος

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Super League.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ωστόσο για μερικούς θα είναι η πρώτη τους φορά (εφόσον αγωνιστούν).

Συγκεκριμένα αυτοί οι παίκτες είναι οι εξής:

Δύο από τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Γκιγιέρμο Μολίνς δεν έχουν παίξει ποτέ σε ντέρμπι αιωνίων.

Όπως επίσης και οι “πιτσιρικάδες” Στέφανος Ευαγγέλου, Πασχάλης Στάικος, Θοδωρής Μίγγος, Τάσος Χατζηγιοβάννης, Σωτήρης Πίσπας και Βασίλης Ξενόπουλος.

Από την υπόλοιπη ομάδα, οι Νούνο Ρέις, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Ολιβιέρ Μπουμάλ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Ράσμους Τελάντερ θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους σε ντέρμπι, εφόσον αγωνιστούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr