Μας... χαιρετάει η Θέλτα!

Μας... χαιρετάει η Θέλτα!

Η ήττα βαριά. Ακόμη κι αν αντίπαλος είναι η δευτεραθλήτρια Ευρώπης Ατλέτικο, σκορ της τάξης του 0-4 δεν είναι διόλου… εύπεπτο.

Ο τεχνικός της Θέλτα, Εδουάρδο Μπερίσο, προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα. «Είναι δύσκολο αποτέλεσμα για μας, αλλά μας δίνει να καταλάβουμε τις πραγματικές διαστάσεις του στόχου μας και του πρωταθλήματος.

[ads2]

Πρώτη αποστολή είναι η παραμονή. Ας μην παρασυρόμαστε. Η Ευρώπη είναι μια ωραία περιπέτεια. Το ματς με τη Σταντάρ προφανώς και μας ενδιαφέρει, αλλά για μένα προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Αν δεν ξεκαθαρίσουμε τους στόχους μας, τότε θα έχουμε πρόβλημα» επισήμανε ο Αργεντινός προπονητής της, εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ό,τι κι αν πει όμως, το δεδομένο είναι ότι η ομάδα του Βίγκο έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές με συντελεστή τερμάτων 1-7 και είναι τελευταία στην κατάταξη.

Θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News