Τα δεδομένα για "Σίφο" και Μ'Ποκού

Στη λίστα ο Εμποκού

Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας εξακολουθεί να είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η προχθεσινή συνάντηση του ατζέντη του Μάριο Κνεζ με τον Αντρέα Στραματσόνι αφορούσε το ενδεχόμενο της «εδώ και τώρα» απόκτησης του διεθνούς Κροάτη!

Ο «Σίφο», όπως έχουμε επισημάνει, κατάφερε να πάρει τη δέσμευση του προέδρου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μάμιτς, για την ελευθερία του αμέσως μετά τα ματς με τη Σάλτσμπουργκ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

[ads2]

Ο Στραματσόνι ωστόσο δεν έχει σταματήσει να αναζητά τρόπους προκριμένου να ολοκληρωθεί η απόκτησή του άμεσα, με προφανή σκοπό να τον έχει στη διάθεσή του στα επικείμενα κρίσιμα ματς με την Μπρόντμπι, κάτι που ασφαλώς έχει ελάχιστες πιθανότητες. Πλην όμως το παλεύει με ό,τι μέσα έχει στη διάθεσή του, την ίδια στιγμή που έχει ρίξει γέφυρες και για τον 32χρονο θηριώδη Κονγκολέζο (με γαλλικό διαβατήριο) Κρίστοφερ Σάμπα.

Οσον αφορά τον Πολ Ζοσέ Μποκού, όπως αναφέραμε χθες προορίζεται για να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Κλωναρίδη (έχει προσεγγιστεί από τη Σταντάρ Λιέγης) και παρότι αυτήν τη στιγμή οι επαφές μαζί του δεν αποτελούν βασική προτεραιότητα -με δεδομένη τη θέση όπου αγωνίζεται-, βρίσκονται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και μετά τα ματς με την Μπρόντμπι αναμένεται η απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού να μπει στην τελική ευθεία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News