Κλίμα "πολέμου" από μεγάλο σάιτ

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα ο Παναθηναϊκός

Ανεξήγητα (;) μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της ΑΪΚ έχει ξεκινήσει πόλεμος από μεγάλο αθλητικό σάιτ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ένας πόλεμος που έχει ως σκοπό να διχάσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Το κλίμα έχει “βαρύνει” κυρίως μετά την κλήρωση της Παρασκευής αφού η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρουσιάζει την Μπρόντμπι ως “παλούκι” χωρίς να γίνεται σοβαρή ανάλυση για μία ομάδα που απέκλεισε την Χέρτα από τρία δώρα τον Γερμανών. Άσχετα που η ομάδα του Βερολίνου έπρεπε να βάλει 5 γκολ στο πρώτο ματς και 3 στο δεύτερο, βάση απόδοσης, στους Δανούς. Κάτι που επεσήμαναν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε σχόλια στο facebook προς τον συγκεκριμένο αρθρογράφο.
[ads2]
Στη συνέχεια, η ίδια ιστοσελίδα κάνει αφιέρωμα για τους Αργεντινούς του Παναθηναϊκού, αναφέροντας προς το πρόσωπο του Λουτσιάνο Φιγκερόα πως αγαπήθηκε αδικαιολόγητα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη μικρή προσφορά και το μικρό διάστημα που έκατσε στην ομάδα. Κατά πόσο θεωρείται μικρή η προσφορά ενός ποδοσφαιριστή που μάτωνε την φανέλα και σε 23 ματς είχε 8 γκολ και 4 ασίστ (τα περισσότερα ως αλλαγή), ένας Θεός ξέρει. Αυτό προκάλεσε, εκ νέου, εκνευρισμό στους οπαδούς του “τριφυλλιού” που τα “έψαλλαν” ξανά στο συγκεκριμένο σάιτ.

Ονόματα δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε, για ευνόητους λόγους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News