Τρομερές ατάκες Βλάοβιτς για Μπεργκ

Τρομερές ατάκες Βλάοβιτς για Μπεργκ

Σε συνέντευξή του ο κορυφαίος Γκόρα Βλάοβιτς θυμήθηκε τα πράσινά του χρόνια και αποθέωσε τον Σουηδό επιθετικό
Ένα σπάνιο επίτευγμα, όπως είναι τα πέντε γκολ σε έναν αγώνα, πάντα γίνεται θέμα συζήτησης.

Προφανώς αυτό συμβαίνει και με τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έγινε μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του «τριφυλλιού» που πετυχαίνει «πενταρέ» σε μια αναμέτρηση.

[ads2]

O Γκόραν Βλάοβιτς μίλησε στην «Π» για την ισοφάριση του επιτεύγματός του από τον Μάρκους Μπεργκ κι ο Κροάτης εξύμνησε τις ικανότητες του Σουηδού, αλλά και του Κριστόφ Βαζέχα με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στο «τριφύλλι». Ο άλλοτε φορ του «τριφυλλιού» θυμήθηκε με μεγάλη χαρά εκείνο το απόγευμα του Σεπτέμβρη πριν από 15 χρόνια, υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δίνει τη δυνατότητα σε έναν παίκτη να σκοράρει πέντε φορές στο ίδιο ματς λόγω της τεράστιας δυναμικής του, ενώ επεσήμανε πως παρακολουθεί την πορεία των «πράσινων» παρότι πλέον βρίσκεται στην πατρίδα του κι έχει αφήσει την ενεργό δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Π» ο Γκόραν Βλάοβιτς:

Την Κυριακή ένας παίκτης του Παναθηναϊκού πέτυχε πέντε τέρματα, όπως εσύ πριν από 15 χρόνια. Το θυμάσαι εκείνο το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στη Λεωφόρο;
«Φυσικά και το θυμάμαι (σ.σ. γελάει). Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο το να πετύχεις πέντε γκολ σε έναν αγώνα. Θέλει αρκετή τύχη, να πάνε όλες οι προσπάθειές σου στο τέρμα και να ευστοχήσεις. Για εμένα ήταν μια τέλεια ημέρα και θα τη θυμάμαι πάντα με χαρά».
Γνωρίζεις πως αυτό το έχετε καταφέρει μόλις τρεις; Εσύ, ο Κριστόφ Βαζέχα και τώρα ο Μάρκους Μπεργκ;
«Γνωρίζω και τον Μπεργκ που πέτυχε χθες τα γκολ! Με τον Κριστόφ, βέβαια, γνωρίστηκα πολύ καλά γιατί παίξαμε και μαζί στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής και την εποχή που παίζαμε μαζί ήταν από τους καλύτερους συμπαίκτες. Ένας φανταστικός παίκτης πραγματικά, εξαιρετικός».
Η άποψή σου για τον Μπεργκ;
«Ο Μάρκους Μπεργκ είναι γνωστός ποδοσφαιριστής, πολύ καλός επιθετικός, μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Είναι ένας αρκετά ικανός στράικερ, για αυτό έβαλε και πέντε γκολ άλλωστε, με διεθνείς παραστάσεις που βοηθάει πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό».
Παρακολουθείς καθόλου τον Παναθηναϊκό; Έχεις ενημερωθεί για την πορεία του τα τελευταία χρόνια;
«Παρακολουθώ κάποιες φορές την πορεία του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν έχει τόσο καλά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες στιγμές που έχει εντυπωσιακή εικόνα. Όπως το 0-3 απέναντι στον Ολυμπιακό, πριν δυο χρόνια, που το θυμάμαι καλά και ήταν εξαιρετικό παιχνίδι. Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, μια παραδοσιακή δύναμη. Θα έλεγα πως είναι από τις λίγες ομάδες που μπορούν να δώσουν σε έναν ποδοσφαιριστή τη δυνατότητα να βάλει πέντε γκολ σε έναν αγώνα, λόγω και της δυναμικής που έχει».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version