Ο Μίκαελ Λανγκ τα σπάει!


[ads]

Ο καλοκαιρινός βασικός υποψήφιος του ΠΑΟ για τη θέση του δεξιού μπακ ανεβάζει κατακόρυφα της μετοχές του.

[ads2]

Ο Μίκαελ Λανγκ ήταν ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του δεξιού μπακ πριν αναζητηθούν άλλες περιπτώσεις και καταλήξει τελικά ο σύλλογος στον Γερμανό Γενς Βέμερ.

Ο Τάκης Φύσσας είχε συλλέξει άριστες συστάσεις, ο Λεωνίδας Βόκολος είχε πραγματοποιήσει πάνω από δύο ταξίδια για να τον παρακολουθήσει και είχε προσπαθήσει να τον “ψήσει” να φορέσει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, αλλά η κατάσταση που επικρατούσε/επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο λειτούργησε ανασταλτικά στην τελική του απόφαση του 24χρονου πλάγιου αμυντικού και έβαλε “φρένο” στην υλοποίηση της μεταγραφής του.

Οι “πράσινοι” είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του διεθνούς Ελβετού άσου (φτάνοντας στο σημείο να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με διπλασιασμό των αποδοχών του, ήτοι περί τις 350 χιλ. ευρώ το χρόνο), αλλά το ζήτημα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τα χρήματα.

Ο Λανγκ αποχώρησε από τη Γκρασχόπερς και κατέληξε στη Βασιλεία παρότι υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του και από ομάδες της Μπουντεσλίγκα που όμως δεν κάλυπταν τις φιλοδοξίες του και είχαν ως στόχο την παραμονή.

Πλέον αγωνίζεται ως βασικός στη Βασιλεία κι έχει καθιερωθεί στην Εθνική Ελβετίας. Ηταν εκ των κορυφαίων στη νίκη (0-1) επί της Εσθονίας, σκόραρε στο 7-0 με το Σαν Μαρίνο και σε εννέα συμμετοχές στο ελβετικό πρωτάθλημα έχει σκοράρει δύο φορές παρότι αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News