Δεν έχει αποφασίσει...

Δεν έχει αποφασίσει...


Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός της Νόριτς, που φαίνεται να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, άφησε ξανά ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τα «Καναρίνια» τον Ιανουάριο.
diarkeias_300x250
Ο 28χρονος Βορειοϊρλανδός φορ επανέλαβε για ακόμα μία φορά το γεγονός ότι εξετάζει να φύγει από το «Κάροου Ρόουντ» τον χειμώνα καθώς θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενόψει και του Euro το καλοκαίρι.

«Τον Ιανουάριο θα καθίσω με τον προπονητή μου να συζητήσουμε. Δεν υπάρχει λόγος να κάθομαι στην κερκίδα ή να παίζω για 15 λεπτά όταν υπάρχει ένα τεράστιο τουρνουά μπροστά. Είναι απογοητευτικό. Κάνω τα σωστά πράγματα, προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά όταν δεν παίρνεις την ευκαιρία παρά την προσπάθεια στο μάξιμουμ, τότε θα πρέπει να αναρωτηθείς. Η Νόριτς και οι οπαδοί είναι πολύ καλοί μαζί μου και θα ήμουν δυσαρεστημένος αν έφευγα. Αλλά θα πρέπει να πάρω αποφάσεις και για μένα, για την οικογένειά μου και για την καριέρα μου. Αν έχει έρθει ο καιρός να φύγω τότε θα αρπάξω την ευκαιρία», υπογράμμισε ο Λάφερτι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News