Θέλει να φέρει το Big Brother Celebrity με τη Μαλέσκου ο Κοκλώνης!

«Κόπηκε» η Μαλέσκου από το ΣΚΑΪ - Τι συνέβη

Ο Νίκος Κοκλώνης επαναφέρει το Big Brother στην Ελλάδα κάνοντας έναρξη με την Celebrity έκδοση και την Ιωάννα Μαλέσκου να είναι το φαβορί για την θέση της παρουσιάστριας.

Το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά ένα από τα πιο συζητημένα παιχνίδια πραγματικότητας που έχουν περάσει ποτέ από την εγχώρια μικρή οθόνη: το Big Brother.

Ο αγαπημένος του κοινού, παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, φέρεται να είναι ο εγκέφαλος πίσω από την επαναφορά του σόου, ενσωματώνοντας μια καινοτομία που αναμένεται να αναστατώσει τα τηλεοπτικά νερά: μια εκδοχή με διάσημους παίκτες, το Celebrity Big Brother.

Big Brother Celebrity με Μαλέσκου στην παρουσίαση;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για την θέση της παρουσιάστριας ο Νίκος Κοκλώνης, έχει βολιδοσκοπήσει την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μετά την εγκυμοσύνη της, θέλει μια δυνατή επιστροφή κάτι που το Big Brother Celebrity μπορεί να της προσφέρει.

Η επιλογή του σπιτιού που θα φιλοξενήσει τις διαδραστικές καθημερινές των διάσημων παικτών έχει ήδη γίνει και όλα δείχνουν πως οι υπογραφές με τους πρώτους παίκτες που θα εισέλθουν στο παιχνίδι έχουν πέσει.

Η επιλογή των διαγωνιζομένων φανερώνει την προτίμηση του Κοκλώνη σε πρόσωπα που αποτελούν μέρος της ελληνικής showbiz και με τους οποίους έχει αναπτύξει άριστες σχέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής του καριέρας.

tvfreaks.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News