Παπαγιάννης: «Ελπίζω να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο φέτος» - Το μήνυμα του για Ολυμπιακό

Κλήθηκε στην Εθνική ο Παπαγιάννης, δεν του έδωσε άδεια ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Basketnews»:

«Αλλάξαμε πολύ. Αλλά ως Παναθηναϊκός, είναι πάντα η νίκη αυτό που στοχεύουμε. Δεν ξέρω πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Αλλά ελπίζω, φέτος, να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο. Δεν είμαστε στα πλέι οφ για δύο χρόνια. Είναι απογοητευτικό για κάθε παίκτη. Μπορούμε να το πούμε ως στόχο, αλλά πρέπει να το δούμε βήμα προς βήμα.

Δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά. Όμως στα τρία τελευταία παιχνίδια έχουμε ένα σερί. Θέλουμε να συνεχίσουμε. Φυσικά, κάνουμε λάθη, αλλά αν καταφέρουμε να ελαχιστοποιήσουμε αυτά τα λάθη, αυτό θα είναι υπέροχο.

Εκτός αυτού, κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλή αμυντική ομάδα και το έδειξε στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Έμεινα εκτός λόγω τραυματισμού για 2,5 μήνες. Είναι πραγματικά δύσκολο να πας στο Ευρωμπάσκετ, να επιστρέψεις και να μπεις στην ομάδα χωρίς να προπονηθείς. Είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση στην Ευρώπη, επομένως είναι σκληρό.

Είναι πάντα καλό να έχεις ένα σερί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός από πέρυσι. Σίγουρα, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη ό,τι κι αν γίνει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News