ΠΑΟΚ - Ξάνθη Live Streaming 7/12/2019

ΠΑΟΚ - Ξάνθη Live Streaming 7/12/2019 | σήμερα | Σούπερ Λιγκ

ΠΑΟΚ – Ξάνθη Live Streaming: Έπειτα από το ντέρμπι κορυφής, ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει την πρώτη θέση με αντίπαλο την 4η στη βαθμολογία Ξάνθη.

ΠΑΟΚ – Ξάνθη Live Streaming: Ο Αμπέλ Φερέιρα υπολογίζει τον Λάζαρο Λάμπρου όχι όμως και τον Μίροσλαβ Στοχ. Από την άλλη, oι Κόλτσης και Σιδερίδης δεν θα έχουν στη διάθεση τους, τους Μπαξεβανίδη, Φοσέ, Μουλέν, Μαλεζά και Φασίδη.

Ο Δικέφαλος θα ρίχνει παράλληλες ματιές και στο παιχνίδι του Αγρινίου μεταξύ Παναιτωλικού και Ολυμπιακού (20:00 ΕΡΤ Sports HD). Οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και αντιμετωπίζουν τον ουραγό του πρωταθλήματος. Χωρίς Αβραάμ και Μπενζιά ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας του Πειραιά.

Απόλυτη συγκέντρωση έχει ζητήσει από τους παίκτες του ο Αμπέλ Φερέιρα για το παιχνίδι με την Ξάνθη στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς επιπλέον προβλήματα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τους τραυματίες Ζαμπά και Βέρνμπλουμ και τον τιμωρημένο Αουγκούστο.

Η απουσία του τελευταίου φέρνει αλλαγές στη μεσαία γραμμή, όπου αναμένεται να χρησιμοποιηθούν δύο «8άρια», με τον Μίσιτς να πλαισιώνεται είτε από τον Ελ Καντουρί -που έχει προβάδισμα- είτε από τον Μαουρίσιο.

Στην αριστερή πτέρυγα αναμένεται να επιστρέψει ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος απουσίασε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ελπίδες να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα έχει και ο Δημήτρης Πέλκας, καθώς ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δείχνει να μην βρίσκεται στα καλύτερά του το τελευταίο διάστημα, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές.

Το αρχικό σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο Αμπέλ Φερέιρα, σε διάταξη 4-4-1-1, αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς-Γιαννούλη, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μάτος – Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Λημνιό- Μπίσεσβαρ-Σφιντέρσκι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:00 PAOK TV
ΠΑΟΚ – Ξάνθη

19:30 Novasports 2HD
ΑΕΚ – Πανιώνιος

20:00 ΕΡΤ Sports HD
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Λινκς για το παιχνίδι…

https://tv.paokfc.gr/

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-15.html

http://trgoalstv1.me/stream25.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News