ΠΑΟΚ – Ιωνικος Live Streaming | PAOK - Ionikos

ΠΑΟΚ – Ιωνικος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ιωνικος: ΠΑΟΚ και Ιωνικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή στην Τούμπα (17:15) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Σ’ ένα που κρύβει αρκετούς κινδύνους για τους γηπεδούχους.

PAOK – Ionikos Live Streaming

Οι Θεσσαλονικείς την Πέμπτη κατανάλωσαν αρκετές δυνάμεις με αντίπαλο τη Μίντιλαντ. Ωστόσο κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στους «16» τους Conference League στη διαδικασία των πέναλτι. Η συγκεκριμένη επιτυχία ήρθε με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει στο 90λεπτο με 2-1 και να λυτρώνεται με 5 εύστοχα πέναλτι. Και τον Πασχαλάκη να λέει μια φορά «όχι» στους Δανούς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κληθεί να κάνει σωστή διαχείριση, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του έπαιξα 120 λεπτά. «Δίκαια προκριθήκαμε σ’ ένα ματς με έντονα συναισθήματα. Πλέον σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτή είναι η ζωή μας. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ως προπονητής αυτό που πρέπει να κάνω είναι να ετοιμάσω το επόμενο ματς», τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο οποίος αναμένεται να δώσει και ανάσες σε βασικούς παίκτες.

Πλέον ο Δικέφαλος στο ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται στο -11 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν θέλει να δει τη διαφορά του να αυξάνεται. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα ηττήθηκε τελευταία φορά από τον Ιωνικό (3-2) στη Νίκαια. Και βλέπει το συγκεκριμένο ματς και ως μια άτυπη ρεβάνς για το στραπάτσο στον πρώτο γύρο. Super League Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ιωνικος Live Streaming

Ο Ιωνικός με 25 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές είναι σχετικά άνετος στη «μάχη» της σωτηρίας, καθώς απέχει 12 βαθμούς από την τελευταία θέση. Η ομάδα της Νίκαιας θα αγωνιστεί χωρίς άγχος κι αυτό ενδέχεται να την βγει και σε καλό. Η διοίκηση του Ιωνικού μεσοβδόμαδα εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στον προπονητή δια στόματος του προέδρου του Ιωνικού, Γιάννη Τσιριγώτη. Διαβάστε τι είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

«Ο Δημήτρης Σπανός είναι ο μαέστρος του ποδοσφαιρικού Ιωνικού. Συμπλήρωσε 200 νίκες και είναι ένας άξιος προπονητής και στρατηγός των αποδυτηρίων μας. Συνεχίζουμε μαζί χωρίς να υπάρχει τέλος. Μπράβο σου για όλα Δημήτρη».live streaming σουπερ λιγκα

ΠΑΟΚ – Ιωνικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Ιωνικος

ΠΑΟΚ – Ιωνικος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/27_2_2022_17_15_paok_ionikos/47-1-0-25598

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News