Ατζέντης Ντε Φράι: Πήρε θέση για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό
Ο Φεντερίκο Παστορέλο διέψευσε την είδηση πως ζητήθηκε διορία δύο ημερών από την πλευρά του Ντε Φράι για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.
Σε δήλωσή του στο Athletiko, ο ατζέντης του Στέφαν Ντε Φράι, Φεντερίκο Παστορέλο ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται θέμα διορίας στην υπόθεση του πελάτη του για μια πιθανή μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι επαφές συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να ενδιαφέρεται ζεστά για τη μεταγραφή του στους πράσινους.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google«Ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, δεν τίθεται θέμα διορίας.
Μπορεί να είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά από μια συμφωνία. Συνεχίζουμε σε πολύ θετικό κλίμα τις επαφές.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ