ΠΑΟΚ – Γανδη Live Streaming | PAOK - Gent

ΠΑΟΚ – Γανδη Live Streaming

ΠΑΟΚ – Γανδη Live Streaming: Προβάδισμα πρόκρισης θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Τούμπα (19:45) τη Γάνδη, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa Conference League.

ΠΑΟΚ – Γανδη Live Streaming

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου διανύει την πιο σταθερή της περίοδο από το ξεκίνημα της χρονιάς. Ενώ και η ψυχολογία της βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ύστερα από την πρόκριση στην προηγούμενη φάση κόντρα στη Μίντιλαντ. Στην Τούμπα, ο «δικέφαλος του Βορρά» δυναμώνει ακόμη περισσότερο. Είναι αήττητος στα τελευταία 12 ματς, μετρώντας 8 νίκες και 4 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην προσπάθειά του για το πρώτο βήμα πριν από το ταξίδι στο Βέλγιο, ο Ρουμάνος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών. Ο βασικός του «πονοκέφαλος» σχετίζεται με τη διαχείριση των παικτών που έχουν κάρτα, καθώς αν δεχτούν τότε χάνουν τον επαναληπτικό. Πρόκειται για τους Κρέσπο, Κούρτιτς, Λύρατζη, Μιχαηλίδη, Μιτρίτσα, Σβαμπ και Ζίφκοβιτς. 

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα με ένταση και ποιότητα. Είναι σε καλή κατάσταση η Γάνδη, αλλά εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ως σύλλογος δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τέτοιο καιρό στην Ευρώπη. Αλλά είμαστε έτοιμοι και το θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε, όσο περισσότερο γίνεται», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντρέ Βιεϊρίνια στη συνέντευξη Τύπου.Europa Conference League Live Streaming

PAOK – Gent Live Streaming

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Γάνδη! Έχοντας μόνο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της η ομάδα του Βανχάεζεμπρουκ, θέλει να φύγει «ατσαλάκωτη» από τη Θεσσαλονίκη. Στον προηγούμενο γύρο είχε ρεπό, αφού είχε πάρει το bonus από την 1η θέση που κατέκτησε στη φάση των ομίλων.

Ο τεχνικός της Γάνδης δύσκολα θα διαφοροποιήσει το 3-5-2. Η επιστροφή στην αποστολή του κομβικού εξτρέμ Ταρίκ Τισουντάλι (20 γκολ, 7 ασίστ), σίγουρα είναι μία ευχάριστη είδηση για τους Βέλγους. Βέβαια η συμμετοχή του 28χρονου δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρη, καθώς ακόμη δεν βρίσκεται στο 100% ύστερα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.live streaming κονφερενς λιγκ

ΠΑΟΚ – Γανδη Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Γανδη

ΠΑΟΚ – Γανδη Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/10_3_2022_19_45_paok_aa_gent/47-1-0-25744

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News