ΠΑΟΚ - Αρης Live Streaming: PAOK - Aris LIVE | FREE LINKS

ΠΑΟΚ - Αρης Live Streaming: PAOK - Aris LIVE | FREE LINKS

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming: Παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη.

Ένας βαθμός αρκεί στον ΠΑΟΚ πλέον για να κατακτήσει την δεύτερη θέση στη βαθμολογία, στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Άρη. Μπορεί ο τελευταίος να περηφανεύεται ότι έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, ωστόσο δεν είναι πλέον στην ίδια κατάσταση και αυτό έχει φανεί στα πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ

Πήρε 0-0 από την ΑΕΚ, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι, αφού τον κράτησε τρεις βαθμούς μπροστά της και τώρα θέλει έναν ακόμα για να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση. Είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη του που έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού.

Ήταν η τρίτη ισοπαλία του στα τέσσερα τελευταία.

Έχει πέντε ισοπαλίες στα 10 τελευταία, αφού δεν είχε ισοπαλία στα 13 προηγούμενα.

Έφερε στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό 0-0 μετά από 86 παιχνίδια. Το προηγούμενο ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 με τον Απόλλωνα. Το ξαναέκανε πάλι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αλλά και με την ΑΕΚ! Τώρα έχει τρία 0-0 στα τελευταία οκτώ, αλλά και τρία στα τελευταία 94!

Έχει χάσει πέντε από τα 19 τελευταία για το πρωτάθλημα, αφού δεν είχε χάσει τα 51 προηγούμενα.

Δεν έβαλε γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια για τα πλέι οφ. Είχε να μην σκοράρει σε δύο διαδοχικά από τον Οκτώβριο του 2016, 118 αγώνες από τότε. Επέστρεψε στα γκολ με τον ΟΦΗ, αλλά δεν σκόραρε πάλι με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Έχει βάλει στα τέσσερα από τα εννέα των πλέι οφ.

Δεν έχει βάλει γκολ στα επτά από τα 14 τελευταία, ενώ είχε βάλει γκολ και στα 56 προηγούμενα!

Κράτησε το «μηδέν» στα τρία τελευταία. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε από τα οκτώ τελευταία.

Στα τέσσερα από τα 10 τελευταία παιχνίδια έχει δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχε δεχτεί γκολ στα οκτώ προηγούμενα.

Στο Κύπελλο έφτασε στα ημιτελικά, αλλά αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό. Το είχε κατακτήσει τρία σερί χρόνια, 2017, 2018 και 2019.
Στην κανονική σεζόν

Στις 4 Ιανουαρίου έχασε από τον Άρη, σταματώντας ένα σερί 51 αγώνων πρωταθλήματος χωρίς ήττα! Τελικά έχασε τρία παιχνίδια στην κανονική περίοδο.

Στην ήττα από με τον Παναθηναϊκό, έχασε και ένα ακόμα σερί. Δεν σκόραρε μετά από 56 διαδοχικούς αγώνες με γκολ! Δεν μπόρεσε να τα κάνει 57, όσο είναι το ρεκόρ στην ιστορία της Α’ Εθνικής και το κατέχει ο Παναθηναϊκός, που τον εμπόδισε!

Τερμάτισε δεύτερος στην κανονική περίοδο.
Μπήκαν 73 γκολ στα παιχνίδια του, περισσότερα από κάθε άλλης ομάδας.

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ εντός έδρας

Έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, αφού είχε χάσει αμέσως πριν από την ΑΕΚ.

Ήταν η πρώτη ισοπαλία του μετά από 11 παιχνίδια. Η αμέσως προηγούμενη ήταν στις 3 Νοεμβρίου 2019, πάλι με τον Παναθηναϊκό, 2-2 τότε.
Έχει τρεις ήττες στα πέντε τελευταία, αφού δεν είχε χάσει τα 30 προηγούμενα!
Έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία.

Επίσης δεν σκόραρε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία, αυτά που έχασε δηλαδή, αφού είχε σκοράρει και στα 30 προηγούμενα!

Ο Άρης

Νικώντας τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, εξασφάλισε την πέμπτη θέση στη βαθμολογία και παράλληλα σταμάτησε ένα σερί τεσσάρων ηττών, καθώς απειλείτο και με αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του. Επέστρεψε στις ήττες με τον Παναθηναϊκό.

Έχει μια νίκη στα οκτώ τελευταία, χάνοντας τα έξι από αυτά. Ακόμα έχει χάσει τα πέντε από τα έξι τελευταία!

Με δεδομένο ότι δεν έκανε νίκη και στα τελευταία τέσσερα της κανονικής περιόδου, έχει δύο νίκες, αυτές με τον ΟΦΗ, στα 13 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Έχουν μπει 29 γκολ στα παιχνίδια του, μακράν περισσότερα από κάθε άλλης ομάδας στα πλέι οφ.

Με την ΑΕΚ μπήκαν πέντε γκολ και με τον Ολυμπιακό έξι. Έχει άλλα τρία παιχνίδια με τέσσερα γκολ και δύο παιχνίδια με δύο γκολ. Τα δύο τελευταία με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό είχαν από ένα γκολ. Φυσικά τα 19 γκολ είναι η χειρότερη άμυνα των πλέι οφ.

Πέτυχε τέσσερα γκολ στα έξι τελευταία, αφού είχε βάλει έξι γκολ στα τρία πρώτα των πλέι οφ.

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δεν σκόραρε σε διαδοχικά παιχνίδια, αυτά με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Είχε να συμβεί από τον Απρίλιο του 2019.

Δεν δέχτηκε γκολ από τον ΟΦΗ, αφού είχε δεχτεί και στα 11 προηγούμενα  για το πρωτάθλημα. Τώρα έχει δεχτεί στα 12 από τα 13 τελευταία.

Έχασε τα 10 από τα 17 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ είχε μια ήττα στα 12 προηγούμενα. Είναι αθροιστικά τα 29 παιχνίδια με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο.

Στην κανονική περίοδο
Από τις οκτώ νίκες στην κανονική περίοδο, στις επτά προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Μόνο με την Ξάνθη νίκησε χωρίς να έχει προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Πέτυχε σε τρία παιχνίδια του από τέσσερα τουλάχιστον γκολ, κάτι που είχε κάνει από το 1998-99.

Μέχρι την ήττα του από την ΑΕΚ εντός έδρας στις 16 Φεβρουαρίου, είχε ένα σερί 16 αγώνων πρωταθλήματος, που δεν έχανε εντός και δεν νικούσε εκτός.

Στην κανονική διάρκεια

Έκανε δέκα ισοπαλίες, μόνο η Λαμία είχε περισσότερες. Οι δύο ισοπαλίες είναι εντός έδρας και οι οκτώ εκτός.

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming: Ο Άρης εκτός έδρας

Νίκησε τον ΟΦΗ, κάνοντας εκτός έδρας τρίποντο μετά από 13 παιχνίδια, όπου είχε έξι ισοπαλίες και επτά ήττες. Είχε να κερδίσει από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν το κατάφερε στην Ξάνθη. Αυτές είναι και οι δύο νίκες του σε όλο το πρωτάθλημα.

Έχει τρεις ισοπαλίες στα έξι τελευταία.

Κράτησε το «μηδέν» με τον ΟΦΗ, αφού είχε δεχτεί γκολ και στα επτά προηγούμενα.

Σκόραρε σε πέντε από τα έξι τελευταία, μόνο με τον Παναθηναϊκό δεν τα κατάφερε.

Στην κανονική διάρκεια
Έκανε μια νίκη εκτός έδρας. Μόνο οι δύο τελευταίοι δεν έχουν περισσότερες νίκες από τον Άρη. Ο ουραγός Πανιώνιος επίσης μία, ενώ ο προτελευταίος Παναιτωλικός καμία.

Έκανε οκτώ ισοπαλίες εκτός έδρας, καμία άλλη ομάδα δεν είχε περισσότερες από πέντε.

Μεταξύ τους

Στις 4 Ιανουαρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης γκρέμισε το αήττητο σερί 51 αγώνων του ΠΑΟΚ. Σταμάτησε και άλλα όμως σερί σε μεταξύ τους παιχνίδια.
Ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος στα 11 προηγούμενα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, δέκα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο. Με πολλές βέβαια ισοπαλίες.

Τώρα ο Άρης έχει μια νίκη στα τελευταία 13, με τον ΠΑΟΚ να έχει τέσσερις. Και βέβαια να υπάρχουν και οκτώ ισοπαλίες, η μια στο Κύπελλο.

Η αμέσως προηγούμενη νίκη του Άρη ήταν στις 3 Οκτωβρίου 2010 μέσα στην Τούμπα, 1-0 με γκολ του Χαβίτο στο 76’. Ήταν η σεζόν που η ομάδα του Ραούλ Κούπερ είχε κάνει την πορεία στο Europa League μέχρι τους «32». Τότε ήταν και η τελευταία φορά, που ο Άρης νικούσε σε διαδοχικά παιχνίδια τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης έβαλε τέσσερα γκολ στον ΠΑΟΚ μετά από 20 χρόνια. Ήταν την 1ηΝοεμβρίου 2000, όταν τον νικούσε με 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming: Μεταξύ τους με τον ΠΑΟΚ γηπεδούχο

Ο Άρης κατάφερε να φύγει αήττητος από την Τούμπα δύο φορές στην περσινή σεζόν του ανίκητου ΠΑΟΚ και μια φορά φέτος! Τρεις ισοπαλίες, η μια για το Κύπελλο.
Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει στην έδρα του από τις 24 Νοεμβρίου 2013, 3-1 τότε.
Ο Άρης νίκησε για τελευταία φορά στην Τούμπα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το 2010. Από τότε ο ΠΑΟΚ έκανε δύο νίκες και άλλα τέσσερα παιχνίδια, το ένα για το Κύπελλο, έληξαν ισόπαλα.

Μετά από το 0-0 του 2012, και οι δύο ομάδες σκοράρουν στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Η ιστορία
Νίκες ΠΑΟΚ: 45

Ισοπαλίες: 40

Νίκες Άρη: 29

Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ
Νίκες ΠΑΟΚ: 31

Ισοπαλίες: 16

Νίκες Άρη: 9

Τα παιχνίδια της σεζόν
22.09.2019: ΠΑΟΚ – Άρης 2-2
(6’ κεφαλιά Λέο Μάτος, 90’ σουτ Μίσιτς – 4’ σουτ Ιντέγε, 87’ σουτ Ματίγια. Στο 67’ κόκκινη Λέο Μάτος του ΠΑΟΚ. Στο 71’ κόκκινη Λούκας Σόσα του Άρη)
04.01.2020: Άρης – ΠΑΟΚ 4-2
(17’ σουτ Λάρσον, 41’ κεφαλιά Φραν Βέλεθ, 47’ κεφαλιά Ρόουζ, 70’ σουτ Λούκας Σόσα – 10’ σουτ Σφιντέρσκι, 77’ σουτ Λέο Μάτος)

28.06.2020: Άρης – ΠΑΟΚ 0-2
(36’ κεφαλιά Φερνάντο Βαρέλα, 44’ σουτ Σφιντέρσκι. Στο 3’ ο Κουέστα απέκρουσε πέναλτι του Σφιντέρσκι. Στο 88’ κόκκινη Δεληζήσης του Άρη)

Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-5.html

http://trgoalstv1.me/stream15.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News